Kako da provedete najluđu novogodišnju noć u svom domu?

Kako je cela situacija u svetu nepogodna i nije vreme za velika okupljanja, praznike dočekajte u svom domu. Najluđa noć neće biti možda kao što je bila svih prethodnih godina, ali se vi potrudite da tu atmosferu priredite i u svom domu. Zvuči nemoguće? Probajte, sigurno će vam ostati u lepom sećanju, jer se najbolji novogodišnji provodi dešavaju spontano.

Sigurno se ove godine niste bavili temom stajlinga za novogodišnju noć? Mi mislimo da treba! Odaberite odeću koja vas asocira na slavlje i u kojoj se osećate svečano, nevezano za to gde slavite. Na taj način ćete zajedno kreirati lepšu atmosferu.

A kada smo već kod atmosfere, ništa na nju ne utiče koliko muzika! S obzirom da je ipak doček, možete pustiti glasniju muziku i igrati cele večeri. Sigurno se komšije neće ljutiti, a vama će značiti da se osećate energično i kao da ste u najluđem provodu i to – uz vašu omiljenu muziku koju sami birate!

Trudite se da ove godine pristupite dočeku bez očekivanja i opterećivanja kakav će provod biti. Samo se opustite i uživajte, jer nije bitno mesto već sa kim provodite vreme. Neka vas prati dobar osećaj!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija