Kako da se obučete za leto uz samo 6 odevnih komada?

Dolazi leto, visoke temperature, a sa tim i ono čuveno – šta obući? Devojkama je često najlakši izbor – haljina, ali nije i jedini! U nastavku teksta ćemo vam otkriti kako da kupujete mudro i da uz samo nekoliko odevnih komada budete u trendu ove sezone. 

Koji su to moderni komadi koji će vam biti potrebni tokom celog leta?

  1. Jednodelni kupaći kostimi –izgledaćete vrlo elegantno na plaži ili pored bazena uz ovaj model kupaćeg kostima. Možete ih kombinovati sa haljinom na kopčanje ili maramom, a odlično idu čak i uz široke pantalone ili šorts, kao neka vrsta majice.
  2. Teksas suknja – kao što smo i pisali (link) teksas nikada ne izlazi iz mode i uvek je pravi izbor. Ovaj put je to slučaj sa teksas suknjom, koja je idealan komad odeće tokom leta. Možete je nositi uz sve što vam padne na pamet i sigurno nećete pogrešiti. Jednodelni kupaći, espadrile, top sa spuštenim ramenima, sjajno će se slagati uz teksas suknju.
  3. Sandale i espadrile – ova obuća je prikladna za sve prilike. Možete ih nositi na plažu, večernji izlazak ili ih obuti za kafu sa prijateljima. Njih možete pronaći u mnogo oblika i boja, što znači da ih možete kombinovati na različite načine.
  4. Košulja/haljina – odličan i praktičan komad odeće za leto. Sama po sebi može izgledati vrlo efektno, a uz omiljeni džins ćete biti u trendu ove sezone.
  5. Sitni nakit – možete nositi uz sve, ali je važno da uvek bude u skladu sa vašim outfitom.
  6. Top sa spuštenim ramenima –postao je sinonim dobrog stila. Uz pantalone ili suknju sa dubokim strukom, ovaj top će biti odlična kombinacija.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija