Kako se praktično spakovati za put?

Sezona odmora je uveliko počela, krenule su pripreme za put, ali uvek ostaje večita dilema kako se praktično spakovati, jer uvek ponesemo sa sobom i više nego što nam je potrebno.

Na koliko god dana da putujemo, uvek je pitanje kako da se praktično spakujemo i ne ponesemo ono što znamo da nam zapravo nije potrebno već ga pakujemo “da se nađe”. Konkretni saveti za najlakše i najefikasnije pakovanje su u nastavku:

  • Samo najpotrebnije – teško je odlučiti šta je najpotrebnije, zar ne? Napravite kombinacije u odnosu na to gde idete i gde planirate da idete. Sigurno vrlo dobro znate koliko odeće vam je objektivno potrebno, pa samo njih ponesite i ništa više.  
  • Fen za kosu, peškire ne morate nositi jer ćete ih svakako dobiti u hotelu, naravno to nije slučaj ukoliko boravite u nekom privatnom smeštaju.
  • Obuća – ponesite papuče za plažu, patike i neutralne sandale ili cipele koje mogu ići uz svaku unapred isplaniranu odevnu kombinaciju.
  • Kozmetika – nemojte nositi sve što posedujete, šanse su da nećete ni pola toga zapravo koristiti. Ponesite maskaru, kameni puder, ajlajner i jedan karmin. Krema za hidrataciju i krema za sunčanje su i više nego dovoljne.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija