Kako uživati u letu u svim vremenskim prilikama

Sama reč “leto” uvek asocira na zabavu, opuštanje i avanture, pa ne treba da čudi što je verovatno najiščekivanije godišnje doba. Kako se ono polako bliži, imamo sve više energije i sve veću listu planiranih aktivnosti kojim bismo želeli da se bavimo. A šta da radimo kada nas vremenske prilike u tome sprečavaju?

Činjenica je da hladnija temperatura od očekivane, a pritom i pljuskovi nikako ne inspirišu na izlazak napolje. Ipak, to ne znači da ne možete napraviti sebi užitak, što kod kuće, a čak i napolju! U nastavku vam dajemo nekoliko predloga aktivnosti kako da kvalitetno ispunite vreme, nevezano za vremenske prilike.

  1. Posvetite se sebi! Napravite sopstveni kućni spa, pronađite nekoliko sastojaka koje već imate u kuhinji i kreirajte masku za kosu (više o tome na http://bambiwellness.rs/saveti/kompletna-regeneracija-kose ) ili piling za kožu (ideje na http://bambiwellness.rs/saveti/prirodni-piling-za-telo ). Na taj način ćete se i opustiti i učiniti nešto lepo za sebe – dobro raspoloženje neće izostati nakon ovakvih tretmana!
  2. Pokrenite se! Odvojite pola sata da u toplini doma provežbate. Bilo da već imate spremnu rutinu za vežbanje ili da isprobavate novu, možete taj trening obaviti i kod kuće. Mnoge vežbe ne zahtevaju dodatnu opremu, pa vam je potrebno samo malo prostora, a ako nemate ideje koje vežbe da radite, na internetu možete pronaći pravu riznicu najrazličitijih vežbi.
  3. Preuredite svoj dom! Počnite od detaljnog čišćenja, i to prirodnim sredstvima (o tome smo pisali u ovom tekstu: http://bambiwellness.rs/saveti/kako-ocistiti-dom-prirodnim-sredstvima ), a potom odvojite vreme i da preuredite određene prostorije. Sigurno postoji neki deo vašeg doma za koji smatrate da mu je potrebno osveženje, a ako nemate ideje, u ovom tekstu ćete pročitati predloge kako da dekorišete dom: http://bambiwellness.rs/saveti/dekorisite-stan-na-kreativne-nacine .

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija