Koja obuća će biti trend ove letnje sezone?

Za mnoge letnja obuća i udobna obuća nisu sinonimi – razne vrste sandala koje najčešće imaju mnogo kaišića teško se mogu svrstati u praktičnu obuću koju je lako nositi svakodnevno. Ako je i vama predstavlja izazov da nosite obuću koja je u trendu, obradovaće vas činjenica da su ove sezone u trendu modeli koji su praktični.

Visoke potpetice i letnje čizme ove sezone nisu više aktuelne, zamenile su ih sandale, mekane japanke i udobne papuče. Priznaćete da je ovo super izbor ove sezone!

  • Novi model rimljanki – sandale na šniranje su ove sezone pravi hit! One su u isto vreme udobne, neobične, a mogu se kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju, bilo da je to haljina ili neke letnje pantalone, sa njima nikada nećete pogrešiti.
  • Jarke boje – ove sezone su trend različiti modeli cipela u jarkim bojama, koje će obojiti vaš cipelarnik. Savet je da izaberete cipele neobičnog dizajna i boja i ove sezone izađete iz zone komfora.
  • Baletanke – kao i svake sezone, baletanke vladaju modnom scenom baš kao i ove sezone. Njihov izbor je raznolik, pa tako možete birati različit dizajn i boje, a sve u skladu sa vašim ukusom i određenim prilikama u kojima ih možete nositi.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija