Koje tri boje će obeležiti ovu prolećnu sezonu?

Tokom cele prošle godine, kada je moda u pitanju, preovladavali su neutralni tonovi. Najviše smo nosili udobnu, ležernu odeću provodeći većinu vremena u svom domu. Međutim, ova sezona nam donosi nešto uzbudljivije – pastelne boje koje je mnogo interesantnije kombinovati.

Sigurni smo da je priroda ove godine bila glavna inspiracija za celu modnu sezonu. U trendu su vrlo nežne boje, koje prijaju oku, podstiču nas na kreativnost i što je najvažnije, bude nam prolećno raspoloženje.

  • Nežno žuta – žuta je boja koja inače najpozitivnije utiče na raspoloženje, zar ne? To je topla boja koja simboliše sunce, te budi osećaj nežnosti i topline. Ako vam se ne dopada kako vam stoji ova boja, ne slaže vam se uz ten ili prosto nemate odeću uz koju biste mogli da je kombinujete, možete je nositi u vidu malih, ali značajnih detalja. Na šta mislimo? Možete je nositi u vidu maske za telefon, šešira ili kao lak na noktima. Osim toga, jako se lako kombinuje sa ostalim pastelnim bojama, a odlična je i u kombinaciji sa tamno braon bojom.
  • Svetlo roze – idealna nijansa za prolećnu sezonu. Rumenilo roze boja možda deluje previše “devojački”, ali ume biti i veoma elegantna jer je prilagodljiva. Ova boja je veoma prijatna za oko, pa će tako istaći i prirodan ten svake osobe. Ukoliko ne želite da je nosite kao komad odeće, uvek možete iskombinovati neki aksesoar u toj boji i uklopiti je u svoju odevnu kombinaciju.
  • Mint zelena – boja mente biće trend ovog proleća. Priznaćete, ova nijansa ima umirujući efekat, kao podvrsta zelene. Mint zelena je boja koja odiše svežinom, a savršen je i podsetnik da treba da dišemo punim plućima i ispratimo prirodu.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija