Kokosovo ulje i soda bikarbona su odličan spoj za negu kože!

Sigurno ste primetili da se u poslednje vreme ljudi fokusiraju na prirodne proizvode i da na društvenim mrežama nailazimo na korisne i zanimljive recepte, kada je reč o kozmetici. Ipak, treba obratiti pažnju koji sastojci se koriste za koji deo tela – koža lica, vrata i ruku je svakodnevno izložena spoljnim uticajima, pa ove delove treba posebno negovati.

Za te potrebe, predlažemo vam da spremite prirodni gel za koji su vam potrebna samo dva sastojka koje imate u vašoj kuhinji – soda bikarbona i kokosovo ulje. Efektom nakon tretmana ćete sigurno biti oduševljeni!

Kokosovo ulje je prirodni antibiotik koji pomaže koži u borbi protiv nečistoća, dok je soda bikarbona zadužena za čišćenje kože i regulisanje Ph nivoa. Kombinacija ova dva sastojka je efikasna u izbeljivanju fleka, regulisanju crvenila i smanjenju upalnih procesa. Može vam pomoći i kod uklanjanja mitisera jer otvara pore.

Sve što treba da uradite jeste da smestite kašiku kokosovog ulja u staklenu posudu i postepeno dodajete sodu bikarbonu. Smesa treba da bude lako razmaziva, ali ne i previše tečna. Umivajte se ovim gelom jednom dnevno i sigurni smo da ćete biti oduševljeni rezultatima!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija