Najlepše aktivnosti na svežem vazduhu!

Sigurni smo da ste se i vi posle duge i hladne zime uželeli boravka u prirodi i aktivnosti na otvorenom. Kako je došlo proleće i dan traje duže, imamo i prostor i vreme da uživamo u svežem vazduhu i time podstaknemo svoj dobar osećaj!

Ma kakva fizička aktivnost će vam pomoći da se osećate bolje, raspoloženije, lepše i vitalnije, sa lepim vremenom dobijamo mogućnost da skoro svaku aktivnost obavljamo napolju, u prirodi. Dajemo vam predlog nekoliko aktivnosti koje možete raditi zaista svuda – u dvorištu, parku, na ulici, u šumi… izbor je na vama!

  • Trčanje – ovom aktivnošću vrlo lako možete oblikovati svoje telo i povratiti kondiciju. Trčanjem možete sprečiti hronične bolesti i smanjiti nivo holesterola i masti u organizmu. Svakodnevnim trčanjem od samo pola sata uticaćete pozitivno i na svoj um i mentalno zdravlje.
  • Šetnja – ako ipak niste ljubitelj trčanja, šetnja u prirodi je pravi izbor za vas. Ova aktivnost je jednostavna, a dostupna svima. Pozovite prijatelje i uputite se u šetnju. Svakako je bolje od sedenja kod kuće u zatvorenom, zar ne?
  • Vožnja rolera – aktivnost koja je idealna za mršavljenje, zabavna, podiže adrenalin, a nije previše zahtevna. Ovaj vid rekreacije poboljšava kondiciju i pripada grupi kardio treninga. Ukoliko nemate rolere a voleli biste da probate vožnju njima, možete ih iznajmiti na istom mestu gde se iznajmljuju bicikli. Zaštitite kolena i krenite u avanturu!
  • Vožnja bicikla – u nekim delovima sveta, vožnja bicikla je zapravo i stil života. Bicikl je odlično prevozno sredstvo, a ujedno i dobar vid rekreacije. Ukoliko ne volite da vozite sami, pozovite društvo i krenite u lagani krug parkom ili turu gradom.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija