Novogodišnji pokloni - ideje!

Čar praznika jeste u darivanju i poklanjanju, zar ne? Pripremanje i osmišljavanje poklona za drage osobe jeste najinteresantniji, a nekima i najstresniji deo prednovogodišnje euforije. Ako spadate u one koji uvek muče muku sa pitanjem – šta pokloniti, tu smo da pomognemo. Dajemo nekoliko ideja za novogodišnje poklone:

  • Neka otvaranje poklona bude zabavno uz šaljive poklone. Možete osmisliti neki poklon koji će sve nasmejati do suza. To može biti majica ili šolja sa nekim šaljivim natpisom. Kupite zanimljive čarape koje nose neku interesantnu i zabavnu poruku.
  • Kao poklon možete odabrati i nešto što će toj osobi biti amajlija tokom naredne godine.
  • Poklonite neku sitnicu, ali je upakujte na specifičan način, tako da dodatno iznenadite osobu kojoj dajete poklon. Uvek se potrudite da uradite najviše što možete, kako biste nekoga obradovali i izmamili osmeh na licu.
  • Možete se odlučiti za društvene igre, koje će vam koristiti tokom večeri, ako se odlučite za doček u kući ili stanu.
  • Kozmetika je nešto što svakoj devojci treba. Izaberite neki set koji je lepo upakovan ili se vi potrudite da napravite kreativan poklon od kozmetičkih preparata. Možete napraviti kutiju u koju ćete staviti kozmetiku, omiljeni ukus Wellness keksa, ukrase za novogodišnju dekoraciju i omiljenu kafu. Tako lepo aranžiranom poklonu će se svako obradovati.

Ukoliko volite da poklanjate, trudite se da to radite s ljubavlju. Nije bitna vrednost poklona, bitno je da se osoba koja dobije poklon oseti srećno. Uživajte u kreiranju poklona i spremno dočekajte Novu godinu koja je pred nama.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija