Pilinzi za ispucale pete

Ispucale pete vam smetaju kada obujete papuče ili sandale? Ne osećate se udobno i ženstveno? Istina je da ispucale pete mogu ozbiljno da utiču na naše samopouzdanje. Ako na vreme ne vodite računa o sređivanju peta i stopala, mogu nastati veći problemi kao što su bol i nelagodnost. Mi vam dajemo par prirodnih pilinga za negu stopala, koje možete sami raditi kod kuće:

  • Aspirin – da li ste nekada pomislili da aspirin može da vam pomogne kod ispucalih peta? Potrebno je samo da 3,4 tablete izgnječite i pomešate sa kašikom meda. Pastu od ova dva sastojka nanesite na petu. Aspirin će pomoći kod mrtvih ćelija da se lakše otklone, dok će med omekšati kožu.
  • Mleko – kao što je dobro da ga konzumiramo u ishrani, mleko je dobro i u borbi protiv ispucalih peta. Mlečna kiselina utiče na dejstvo kolagena i obnavlja našu kožu. Dovoljno je samo da noge umočite u mlako mleko i ostavite da deluje oko 20 minuta.
  • Banana – ako ne volite prezrele banane, nemojte ih bacati! Baš ta banana će vam pomoći kod ispucalih peta. Pre nego što nanesete masku od izgnječene babnane, potrebno je da omekšate kožu tako što ćete stopala držati u toploj vodi oko 15 minuta. Maska se drži dok se ne osuši. Ako budete uporni sa ovim pilingom, rezultate možete videti već posle 7 dana!

Vreme koje je potrebno da tretmane ponavljate zavisi od toga u kakvom stanju se nalaze pete. Ako ih na vreme negujete i četo koristite ove pilinge, neće vam trebati mnogo vremena. Posvetite vreme sebi, izaberite neki od pilinga i uživajte!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija