Praznična dekoracija

Prva asocijacija na omiljeno doba godine, omiljeni film i toplinu doma je – nova godina! Svi željno iščekujemo najlepše, najušuškanije doba godine koje donosi prazničnu čaroliju, pogotovo ako obratimo posebnu pažnju na dekoraciju. Praznična dekoracija je, složićete se, najlepši deo ove čarolije. Kiti se jelka, unosi se toplina i praznična euforija u dom.

Svako od nas voli da bude kreativan i originalan, a to najviše dolazi do izražaja u vreme praznika, kada se trudimo da ih što spremnije dočekamo. Tada se posvetimo svom domu u potpunosti i trudimo se da pojačamo prazničnu atmosferu.

Prilikom svake dekoracije, vodite računa o umerenosti, jer u želji da sve izgleda praznično i perfektno, možete otići u krajnost i preterati u dekoraciji. Zato se uvek trudite da izaberite nijanse ukrasa koje preovladavaju u vašem domu ili boju kojom biste napravili kontrast.

Kada kupujete jelku, prvo napravite plan gde ćete je postaviti i koliko imate prostora, jer mnogo lepše izgleda kada je sve lepo raspoređeno, nego kada je zbijeno.

Ako volite sijalice, bez kojih dekoracija nije potpuna, možete ih postaviti na samu jelku, a možete njima ukrasiti i ostatak doma, kako bi atmosfera bila potpuna. Vodite računa kada ih birate, trudite se da to bude kvalitetnija rasveta, jer će ona krasiti vaš dom mesec dana, a možda čak i duže.

Dali smo vam dali nekoliko saveta za dekoraciju, ali naravno, ukusi su različiti, svako voli da ukrasi svoj dom po svojim željama, ali najbitnije od svega je da napravimo sebi prazničnu atmosferu kakvu želimo, uživamo uz film i omiljeni ukus Wellness keksa i željno dočekujemo Novu godinu.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija