Predlozi za jesenje frizure

Jesen je već počela i donosi nam zanimljive boje, kao što su žuta i narandžasta, što vas može inspirisati da promenite boju kose. Pored boje, možete promeniti i samu frizuru jer, imajući u vidu da je jesen godišnje doba sa dosta kiše i vetra, najbolje je imati frizuru koju ništa ne može da poremeti i uz koju ćete uvek izgledati uredno i sređeno:

  • Pletenice – najlepše se slažu uz ovo godišnje doba. Uz neki kaput, farmerke i pletenice izgledaćete čarobno. Izaberite bilo koje, spuštene, riblju kost, opuštene... uvek ćete izgledati uredno i elegantno.
  • Jesenja punđa – sa ovom punđom nikada nećete pogrešiti, ide uz svaku jesenju kombinaciju. Razbarušena vetrom i pomalo neuredna, sakupljena ili pričvršćena elegantnom šnalom, lako se napravi i pravi je izbor za ovu sezonu.
  • Balajaž – koje god da je godišnje doba, sa balajažom nećete pogrešiti. Samo je bitna kombinacija boja. Tonovi crvene nijanse svakako beleže jesen, pa ako izaberete svoje omiljene nijanse crvenkaste boje, nema sumnje da ćete pleniti ove jeseni.

Koje god da je godišnje doba i za koju god da se frizuru odlučite, najbitnije je da uvek izgledate sređeno i uredno. Isprobajte neki od naših predloga i uživajte u jesenjim čarolijama.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija