Preuredite svoj dom ove jeseni

Jesen nam je već uveliko stigla, a sa njom i kišoviti dani koji podrazumevaju provođenje mnogo više vremena u kući. Kako biste to vreme proveli što lepše, pravi je trenutak da izvadite sve jesenje detalje koje imate i da ih smestite u svaki kutak svog doma.

Ako su vam nedostajali karirani dezeni, mekana ćebad, šareni jastuci, kao i toplina doma ispunjena mirisnim svećama – dajemo vam predloge kako ih možete iskoristiti i ukrasiti vaš dom duhom jeseni.

  • Dekoracija stola – svoj dom možete obogatiti jesenjim detaljima na stolu, a samu dekoraciju možete i sami da kreirate! Potrebno vam je nekoliko šišarki, mirišljave sveće i mala bundeva. Sve detalje stavite na poslužavnik i aranžirajte po sopstvenom izboru. Dom će biti ispunjen bojama, detaljima i mirisima jeseni.
  • Ukrasni jastuci – oni upotpunjavaju svaku sobu u vašem domu posebno ako imate jednobojan nameštaj. Atmosfera u prostoru se ovim malim detaljem može potpuno promeniti, pogotovo ako se odlučite za tople, jesenje boje poput narandžaste i žute. Možete i sami sašiti jastučnice od odabranih dezena i materijala što će ujedno predstavljati sjajan način da provedete slobodno vreme.
  • Karirani detalji i dezeni – jesen i karirani dezen uvek idu zajedno. Većini je prvi izbor da nabavi ćebad u ovom dezenu, a mi vam predlažemo da razmislite i o novim zavesama – one mnogo utiču na ambijent sobe u kojoj se nalaze. Zavese toplijih boja i težih materijala unose posebnu vrstu topline u dom.

Uživajte u uređenju doma i ove jeseni napravite oazu mira po svom ukusu, a za dodatno ukusno provedene trenutke – uživajte i u Wellness keksu u dekorisanim kucima.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija