Pripremite se na vreme za leto

Asocijacija na leto je uvek – preplanulost, dobra forma a nekada i ravan stomak! Čim leto počne da se bliži, počinjemo da mislimo i o tome da bi trebalo da budemo aktivniji pa počinjemo da tražimo načine kako to da ostvarimo.

Najočigledniji način je svakako vežbanje, a osim toga, za ravan stomak je važno i dobro varenje, ubrzavanje metabolizma, kao i pravilan način ishrane.

Kako biste pospešili varenje i ubrzali metabolizam, neophodno je da svakog dana jedete u isto vreme. Preporučuje se da obroke bogate proteinima konzumirate između 15 i 16 časova. Na taj način ćete dovesti u ravnotežu i nivo šećera u krvi. Takođe, za dobro varenje će vam i pomoći Wellness Yes Digest Plus koji možete konzumirati tokom celog dana, kao doručak ili brzu užinu.

Treba napomenuti da je pored Yes Digest keksa važno unositi i ostale namirnice koje pospešuju varenje, kao što su zeleni čaj i ljute papričice. Ova hrana ubrzava metabolizam tako što koristi masne naslage da bi ih pretvorila u energiju.

Pored ishrane, važno je i svakodnevno biti vrlo fizički aktivan. Mi vam predlažemo da nekoliko vežbi za ravan stomak:

  1. Noge podignite u sveću tako da vam kolena budu prava. Gornji deo tela podižite tako da možete da dohvatite prste na nogama.
  2. Trbušnjaci su vežbe koje su nezamenljive kada želite da imate ravan stomak.
  3. Lezite na leđa, noge spojite i odignite ih od poda. Gornji deo tela treba da vam bude priljubljen za pod, a nogama kružite u smeru kazaljke na satu, a zatim i u suprotnom smeru. Najbitnije je da kukove ne odižete od poda.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija