Pripremite se za jesen

Toplo vreme neće još dugo trajati, jer nam se bliži kraj leta. Većina se ne raduje, jer jesen sa sobom donosi mnogo obaveza, kao i hladno i kišovito vreme. Ali zato je najbolje da se polako svi pripremimo za godišnje doba koje nam dolazi.

Kako biste zadržali veselo i letnje raspoloženje, mi ćemo vam dati par saveta kako da se pripremite za jesen i obaveze koje ona sa sobom donosi:

  1. Počnite polako da sređujete orman – nekima ovo baš i nije omiljena zanimacija kada je prelazni period, ali kako biste sebi olakšali, bolje to uradite na vreme. Pripremite jesenju garderobu koju ćete nositi tokom hladnih i kišovitih dana koji su pred nama.
  2. Jačajte imuniteta – jesen je godišnje doba kada kreće sezona prehlada i gripa, zato je neophodno da na vreme ojačate imunitet. Unosite dosta tečnosti, jedite zdravu hranu i dosta sezonskog voća i povrća. Ako nemate prilike da dosta vremena provodite na suncu, koristite vitamin D, kao i vitamin C i cink. Preporučuje se konzumiranje meda i propolisa.
  3. Uživajte u jutrima – potrudite se da napravite sebi dan bez stresa i jutarnje žurbe. Ustanite na vreme, u miru popijte kafu ili čaj uz svoj omiljeni Wellness ukus i pripremite se lagano za novi i naporan dan i na ostale obaveze.

Potrudite se da ne doživljavate jesen kao godišnje doba koje nosi sa sobom obaveze i loše vreme, već uživajte u svakom novom danu i lepim stvarima koje ovo godišnje doba nosi sa sobom.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija