Probudi dobar osećaj uz kokos

Ove sezone birajmo sve što podseća na leto svojim ukusom i mirisom… Kada govorimo o voću, to je svakako kokos! On, u svakom svom obliku, donosi tropski, egzotični osećaj koje god godišnje doba da je u pitanju, a tokom leta – uz njega možemo probuditi dobar osećaj gde god da se nalazimo.

Kokos možemo koristiti na razne načine, ali evo nekoliko predloga uz koje možete probuditi taj tropski dobar osećaj:

  • Tokom ovog leta koristite kreme ili ulja za sunčanje sa mirisom kokosa. Na taj način ćete uživati u sunčanju, a u isto vreme ćete osećati i osvežavajući miris kokosa.
  • Šamponi za kosu i kupke sa mirisom kokosa su pravi izbor! Nakon napornog i toplog dana kada se vratite u svoj dom, priredite sebi spa veče uz omiljenu kupku i probudite dobar osećaj i opustite svoje telo. Kosa će vam i narednih dana mirisati na leto!
  • Sveće sa mirisom kokosa! Ispunite vašu dnevnu sobu ovim svećama i uživajte sa voljenom osobom dok gledate omiljeni film. Tokom letnjih večeri uz ove sveće možete uživati i na svojoj terasi.
  • Probudite i čula ukusa uz novi Wellness koji je preliven mlečnom čokoladom i posut kokosom. Sigurni smo da ćete uživati u ukusu leta ove sezone!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija