Šareni raspareni tanjiri za dekorisanje prostora

Često se zapitate šta da radite sa rasparenim tanjirima? Svako od nas u svojoj kuhinji ima po neki raspareni tanjir sa kojim ne zna šta da radi. Prilika da se iskoristi je možda sada tu. Mi vam dajemo predloge gde ih možete iskoristiti:

 

  • Organizator za šminku i nakit – možete izabrati tanjir koji se najviše slaže uz boje vašeg kupatila ili spavaće sobe. Iskoristite ga za odlaganje nakita, ili možda kozmetike ako imate prostora. Na njemu možete i odlagati i šminku, kako bi vam sve bilo pristupačno u svakom trenutku. Jedan tanjir upotpuniće vaš prostor i dobiće elegantan izgled.
  • Za dekoraciju na stolu – bilo da je reč o trpezarijskom, noćnom ili stočiću u dnevnoj sobi, jedan keramički tanjir će ga upotpuniti. Možete na njemu držati sušeno cveće, voće ili omiljeni Wellness da vam uvek bude pri ruci kada poželite ukusne zalogaje.
  • Dekoracija na zidu – potreban vam je po jedan raspareni tanjir različitih dezena i zid koji želite da ukrasite. Napravite raspored koji se vama najviše dopada. Potrebni su vam ekseri i zakačaljke za ram koje ćete lepkom zalepiti na tanjir a zatim zakačiti na ekser.
  • Za ručak ili večeru – pozovite prijatelje na ručak ili večeru i postavite sto sa rasparenim tanjirima. To može da ispadne jako interesantno i razigrano.

Možete praviti razne kombinacije sa tanjirima, jednostavno je i zanimljivo. Zato kada god ne znate šta ćete sa nekim stvarima, nikada ih nemojte bacati, uvek se mogu iskoristiti za nešto kreativno.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija