Šešir je detalj koji nagoveštava leto!

Šešir je detalj koji definitivno nagoveštava leto i duge tople dane u kojima svi uživamo! Pored toga što je veoma praktičan jer štiti kožu od sunčevih zraka, on sjajno upotpunjava letnje kombinacije, a za koju god veličinu ili model da se odlučite nikada nećete pogrešiti, jer su oni uvek u trendu.

Klasični, slamnati šeširi najčešće se nose na moru, ali to uopšte ne znači da ne mogu upotpuniti i odevne kombinacije u svakodnevnom životu. Ove sezone su popularni i šeširi u raznim bojama, pa možete odabrati svoju omiljenu i ceo autfit kreirati prema tome – da šešir bude u centru pažnje.

S obzirom da su šarmantni i praktični, uneće glamuroznu atmosferu, a možete ih kombinovati uz šest naših predloga odevnih kombinacija ovog leta (link).

Nemojte nositi šešire samo onda kada vam kosa ne izgleda najbolje, već ih nosite uvek kako biste se osećali ženstveno i elegantno. Vaš izgled i odevnu kombinaciju možete izbalansirati i sa šeširom širokog oboda, kako bi uvek izgledale prefinjeno. Za dodatnu elegenaciju, dekorišite ih svilenim maramama u svedenim ili jarkim bojama, po želji.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija