Šta je sve potrebno poneti na letovanje?

Putovanja sa sobom često donose i mnogo nervoze, pored uzbuđenja. Zašto? Planiranje puta i kretanje na put izazivaju stres zbog same organizacije i večitog – samo da nešto ne zaboravim.

U cilju toga da vam pakovanje prođe što lakše, dajemo vam sveobuhvatni spisak najpotrebnijih stvari za poneti, da ga imate na jednom mestu:

  1. Dokumeta – džaba nam pun kofer stvari, ukoliko nismo poneli neophodna dokumenta. Zato se uvek trudite da ih pred put stavite na vidno mesto kako ih ne biste zaboravili.
  2. Telefon, punjač i slušalice – telefon sigurno ne biste zaboravili, ali punjač je često na spisku stvari koje u žurbi zaboravimo.
  3. Garderoba – napravite kombinacije koje ćete poneti. Trudite se da to budu letnje lagane haljine, odeća neutralne boje koja se lako kombinuje i praktična odeća koju možete nositi u različitim situacijama.
  4. Obuća – dovoljno je da ponesete papuče i jedan par obuće koje ćete kombinovati uz sve odevne kombinacije.
  5. Torbe i torbice – nemojte nositi pola svoje kolekcije. Odaberite jednu koja je neutralne boje i lako se kombinuje i samo nju ponesite, to vam je sasvim dovoljno.
  6. Kozmetika – nosite samo ono što koristite i u vašem domu, a ne ono što se preporučuje za korišćenje tokom leta. Dovoljno je poneti kremu za sunčanje, hidrantnu kremu za telo i lice i od šminke možete poneti samo maskaru i ajlajner, jer puder i nije toliko neophodan.
  7. Ukoliko boravite u privatnom smeštaju obavezno ponesite po nekoliko peškira. Malo je verovatno da toga svega ima u privatnom smeštaju. Ako boravite u hotelu onda vam sve ovo nije ni potrebno.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija