Teksas – uvek u trendu

Možemo reći da nema materijala čija je upotreba toliko rasprostranjena. Farmerke, jakne od teksasa… podrazumeva se da apsolutno svako ima nešto od ovog materijala. A da li znate ko je zaslužan za to? U formi u kojoj ga danas znamo su ga osmislili Levi Štraus i Džejkob Dejvis 1873. godine. Ubrzo nakon toga su nastale i čuvene farmerice “Levis 501”.

Složićete se sa nama da danas bilo koji komad odeće da zamislite ima i svoju teksas verziju, zar ne? Menjaju se boje, dezeni, modeli, ali teksas je svakako neizostavni komad odeće u svačijem ormanu. Sigurni smo da i vi imate u svom ormanu makar jedan komad odeće od teksasa.

Ako želite i ove sezone da budete u trendu, onda svakako izaberite teksas. Komad odeće od teksasa je najlakše ukombinovati sa ostalim komadima odeće, a mi vam donosimo neki od naših predloga:

  • Farmerice sa dubokim strukom. Ovaj model je pre nekoliko sezona ušao na modna vrata i ostao. Razlog je što su jako udobne, a mogu se kombinovati na razne načine. Ukoliko vam je potrebna dnevna varijanta, možete ih nositi uz neku pamučnu majicu, patike ili baletanke i kožnu jaknu. Za malo poslovniju varijantu možete izabrati salonke ili baletanke i preko majice možete obući sako. Takođe, odlično idu i uz košuljice.
  • Zvoncare su nakon sedamdesetih godina ponovo postale trend i sve češće ih viđamo na devojkama u raznim kombinacijama. Naše predloge za kombinovanje zvoncara možete pročitati ovde: http://bambiwellness.rs/saveti/zvoncare-trend-i-ove-sezone

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija