Veliki povratak ajlajnera!

Za ljubitelje crnih, kultnih linija na očima imamo sjajnu vest – ajlajner se vraća u punom sjaju! Izvlačenje linija ajlajnerom jedan je od top trendova u 2021. godini.  

Da li imate nedoumicu kako pravilno naneti ajlajner? Najvažniji savet kod njegovog nanošenja, jeste da se on nanosi prvi, bez ikakve prethodne šminke. To je pravilo, a i na taj način ćete ga lakše popraviti, ako ga ne nanesete onako kako ste planirale (što je najčešće slučaj kada je ajlajner u pitanju). Da biste svele mogućnost greške na minimum, koristite malo ogledalo, otvorite širom oči tokom nanošenja ajlajnera, a liniju uvek izvlačite blizu korena trepavica.

A kakva je kombinacija šminke u trendu ove godine?

  1. Smele trepavice – ajlajner se izvlači samo na gornjem kapku srednje debljine. Za ovakav izgled biće vam potrebna i dobra maskara koja će istaći vaše trepavice i dati im volumen. U trendu je, ovog puta, samo klasična, crna boja ajlajnera.
  2. Zamagljeni ajlajner – linija na gornjem kapku se produžava ka spoljnoj ivici obrve, a zatim se blago razmaže prstima, kako bi se dobio osenčen izgled. I za ovaj stil važi isto – koristite isključivo crnu boju ajlajnera.

Bio koji način nanošenja ajlajnera da odaberete, nećete pogrešiti. On će biti u trendu tokom 2021. godine, a možda i duže.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija