Zabavno leto u gradu

Leto u gradu ne zvuči kao najprimamljivija opcija, pogotovo imajući u vidu da se većina letu uvek raduje pre svega – zbog mora. A more donosi, između ostalog, lakoću, slobodu i jedan sveobuhvatni odmor. Sve ovo naravno možete sebi priuštiti i u gradu, a mi vam dajemo ideje kako sebi da stvorite „osećaj mora“ i kako da se opustite i odmorite tačno tu gde jeste.

Istina je da je teže replikovati ovaj osećaj na mestu gde svakodnevno provodite vreme, ali svakako nije nemoguće. Stvar je samo ugla iz kog posmatrate stvari. Na šta mislimo?

Ako se ponašate kao da ste negde na odmoru, veoma brzo ćete se stvarno tako i osećati. Posmatrajte ulice kojima prolazite sa znatiželjom, nosite omiljenu morsku garderobu i otkrivajte nove kutke grada kojima ne idete često. Ovo se odnosi čak i na vaš dom!

Ukoliko nemate naviku da vreme provodite u nekoj prostoriji, počnite! Male promene u rutini donose velike promene u raspoloženju. Isto tako, pronađite mesto koje je idealno za sunčanje, namažite se zaštitinim faktorom, spremite sebi neki osvežavajući napitak i nešto za grickanje (naš predlog je Wellness Limunana) i sunčajte se.

Ten možete dobiti i u gradu, a ta preplanulost će vas dodatno podstaći da se osećate odmorno i preporođeno.

Budite inventivni i kreirajte leto onako kako vama odgovara!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija