Wellness i Supernatural

Ove godine, brend Wellness kompanije Bambi podržao je 11. Supernatural festival. Ovaj festival ima za cilj da ljudima približi prirodu,  da posetioci provedu dan u prirodi sa svojim najmilijima, družeći se i uživajući u muzici, pijaci i aktivnostiima koje blagotvorno utiču na um, duh i telo. Supernatural festival ove godine održan je u aprilu i maju u Beogradu.

Ove godine poseban akcenat na Supernatural festivalu je stavljen na Wellness program. Wellness znači biti dobro, biti u formi i imati dobar osećaj koji se vidi. Kada uspemo da izbalansiramo fizički, intelektualni, emocionalni, socijalni i duhovni aspekt života, mi smo ostvarili sklad života sa prirodom.

Wellness program Supernatural festivala ove godine sastojao se od yoga, kapuera i nutricionističke radionice.

Veoma važan aspekt wellnessa je i pravilna ishrana. U Supernatural baru na festivalu, posetioci su mogli da probaju smoothies i sveže ceđene sokove od voća, povrća i koštunjavog voća, kao i funkcionalne obroke  napravljene od Wellness keksa. Pored toga, posetioci su imali prilike da probaju i Wellness biskivte, koji u kombinaciji sa voćem, sokom ili jogurtom čine lak, zdrav i ukusan doručak. Svi zainteresovani posetioci su mogli da se konsultuju u vezi sa principima pravilne ishrane, kao i oko specifičnih, individulanih potreba u ishrani prilagođenih navikama, načinu života i kulinarskim navikama koje ponaosob imamo.


Brend Wellness je ponosan što je i ove godine podržao održavanje Supernatural festivala.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija