Budite same sebi sunce: Evo kako da nosite narandžastu ovog leta

Budite same sebi sunce: Evo kako da nosite narandžastu ovog leta

Jarke boje, koje će uneti život u vaš izgled, su pravi hit ovog proleća, a narandžasta ozbiljno prednjači da postane broj 1! Narandžasta predstavlja dobro raspoloženje, dinamiku i uzbudljivost, pa dolazi kao modni podsetnik za optimizam koji je svima potreban.

Od cipela, preko odeće, do karmina – sada je sve u nijansi zalaska sunca! Ukoliko se odlučite za neki dnevni poslovni imidž – odlično se slaže uz plavu boju. Ako ipak želite nešto provokativniji izgled za noćni provod sa prijateljima - zasijajte sa ljubičastom i roze bojom. Za vas koje volite da eksperimentišete predlažemo kombinacije odela i kaputa.

Od laka za nokte, narandžaste senke, šnale za kosu - svaki detalj ove tople nijanse osvežiće vaš izgled i učiniti ga atraktivnijim.

Narandžastu boju možete takođe kombinovati i sa ostalim jarkim bojama, kao što su ciklama, zelena, žuta ili plava. To mogu biti ciklama pantalone i neka narandžasta majica ili košulja, sigurni smo da ćete tako privući i veliku pažnju.

Osvežite svoj garderober odevnim komadima koji će biti apsolutni must have ove sezone! A nama otkrijte koja je vaša omiljena kombinacija ovog proleća?