Da li pratite modu i na snegu? 5 saveta za trendy zimske kombinacije

Da li pratite modu i na snegu? 5 saveta za trendy zimske kombinacije

Stigla je zima, a sa njom i niske temperature i sneg kao neizostavni elementi. Kako se vi oblačite kada je hladno? Da li vam je bitnije da vam bude toplo ili da budete moderne i stilizovane? Uz malo truda, ne morate praviti kompromise I možete ispoštovati i jedno i drugo uz sledeće savete:

Kada je u pitanju zimski autfit, glavnu ulogu svakako ima jakna. Ovaj najupečatljiviji komad vas greje, a ujedno čini da budete trendi. Dobra zimska jakna je ključna!  Da li ćete se odlučiti za duge perjane jakne, kratke a tople sa postavom, kaput ili skijašku jakne zavisi od vašeg stila, ali i načina života. Ipak, ono što je veoma popularno poslednjih sezona su svetle boje u kojima ćete se savršeno uklopiti sa snežnim ambijentom. Uz to, preporuka je da imate i jednu tamniju jaknu za svakodnevno funkcionisanje u gradu,  kako bi svetla ili bela jakna mogla što duže zadržati svoj puni sjaj.

Uz jaknu neizostavni odevni predmeti svakako su kape, šalovi i rukavice koje pored toga što će vas ugrejati, mogu osvežiti celokpan stajling i učiniti da izgledate moderno. Pored toga, glavni aksesoar može biti i Wellness bar po vašem ukusu. Ponesite ga gde god da krenete.

I na kraju, zimski stajling najbolje ćete zaokužiti toplim čizmama koje se uklapaju uz prethodne izbore. Veoma je bitno da čizme budu nepromočive, jer je vreme zimi uglavnom vlažno, a mokre noge morate izbeći po svaku cenu. Tamniji tonovi čizmi mogu duže izgledati očuvano i svakako da su bolji izbor za blatnjavo i mokro tlo. Ukoliko ste dovoljno hrabre, možete se oprobati i sa nekim svetlijim uz povećanu opreznost.