Modni trendovi ovog proleća

Modni trendovi ovog proleća

Proleće je stiglo, a sa njim dolazi i nova sezona modnih trendova. Piste su vrvele od uzbudljivih dizajnova i stilova koji bi trebalo da zapljusnu svet mode u proleće 2023. Evo nekih od najboljih modnih trendova na koje treba obratiti pažnju ove sezone: 

  • Svetle i smele boje - Ova sezona je potpuno okrenuta ka tome da budete smeli i neustrašivi u izboru boja. Očekujte da ćete videti živahne nijanse poput jarko žute, pink i narandžaste kako dominiraju.
  • Heklanje i trikotaža - Heklanje i trikotaža se vraćaju u modu ovog proleća. Od slatkih majica do udobnih džempera, ovi ručno rađeni komadi će vašoj garderobi dodati dašak topline i nostalgije.
  • Rukavi - U ovoj sezoni dominiraju takozvani “statement” rukavi, naramenice, pufnasti rukavi i velike manžetne koje dodaju dramatičnost i stil svakom outfitu.
  • Rese - Savršen način da dodate teksturu vašem outfitu. Od torbica do jakni, ovi razigrani detalji će upotpuniti vaš izgled i učiniti ga zabavnijim.
  • Pantalone širokih nogavica - Dočekane su na velika vrata ove sezone. Ove pantalone su savršene i kada želite da se doterate i kada želite opušteniji outfit.
  • Dugačke haljine  - Često ih povezujemo sa prolećem, a ove sezone su baš one in. Od lepršavih boemskih stilova do elegantnih i sofisticiranih, dugačke haljine mogu se naći za svaku priliku. 

Sve u svemu, proleće 2023. postaje uzbudljiva sezona za modu. Od svetlih boja do heklanja i trikotaže, svako ima u čemu da uživa. Dakle, pripremite se da ažurirate svoju garderobu i prihvatite najnovije trendove sezone.