Morska voda i No Sugar Added Wellness barovi za zdraviji način života

Morska voda i No Sugar Added Wellness barovi za zdraviji način života

Sezona odmora je u punom jeku, gde svi odlaze predežno na more i provode na istom najviše vremena. Žele da se rashlade, uživaju u zalascima sunca i zvukovima talasa. To je pravi izbor odmora, pogotovu zbog značaja morske vode i boravka u istoj. Morska voda ima mnogobrojne prednosti za mentalno i psihičko zdravlje, a u nastavku teksta vam otkrivamo i koje su. 

  • Prednosti za kosu i kožu – kada dugo vremena provodite u vodi i plivate, jačate mišiće i samim tim i koža postaje čvršča. U moru je koža direktno u kontaktu sa vodom, gde je efekat talasa sličan anticelulit masaži, što pospešuje aktiviranje mišića. Morska voda ima i značaja kada je nega kose u pitanju, jer izgleda mnogo zdravije. Važno je nakon kupanja dobro oprati kosu i uraditi adekvatnu negu.
  • Poboljšanje imunološkog sistema – nakon boravka u moru, broj eritrocita i leukocita se povećava i na taj način se poboljšava vaša krvna slika i jača imuni sistem.
  • Ukoliko vas boli grlo, morska voda će vam sigurno pomoći. Svaki dan uzmite nekoliko gutljaja morske vode i promućkajte u ustima, na taj način ćete ublažiti bolove i smanjiti upalu grla.

Dok uživate u toplim letnjim danima pored mora, ne zaboravite da ponesete i svoje Wellness No Sugar Added barove. Baš kao što morska voda pruža brojne koristi za zdravlje, tako i naši barovi pružaju zdraviju alternativu za uživanje u ukusnim obrocima bez dodatog šećera. Neka vaš dan bude ispunjen pokretom i optimizmom, a uz to uživajte u bogatom ukusu banana ili maline, sa finim kakao prelivom. S obzirom na sve ove prednosti morske vode i naše zdrave užine, vaš odmor će postati prava oaza zdravlja i zadovoljstva.