Nosite šorts i tokom hladnih dana

Nosite šorts i tokom hladnih dana

Iako su već uveliko stigli hladni zimski dani i sneg, to ne znači da ćemo naše omiljene šortseve nositi tek na leto, bitno je samo da odevnu kombinaciju prilagodite ovom periodu. To zapravo znači oblačenje u više slojeva i obavezne čarape koje takođe mogu da doprinesu krajnjem izgledu vaše kombinacije s obzirom da ih možete pronaći u mnogo lepih dezena.

Za vas imamo nekoliko ideja kako možete da nosite šorts ove zime:

  • Neka vam akcenat bude na nogama - kao što smo spomenuli već, sada imate čarape u raznim dezenima i ovo je pravi trenutak da eksperimentišete i možda probate nešto što do sada niste nosili. Možete kombinovati čarape u boji ili klasične crne sa efektnim dezenom. Odlično će se uklopiti uz kožni šorts i širi džemper.
  • Kombinujte materijale - šortsevi od vune ili tvida su klasika i mogu se nositi uvek. Pokušajte da kombinujete više materijala, te uz ovakav šorts možete iskombinovati košulju sa čipkom i akcentovati kombinaciju kožnjim kaišem.
  • „Edgy look“ - ukoliko volite da se istaknete više, uvek možete iskoristiti za to kožni šorts. Možete ga kombinovati i za neki večernji izlazak, za svečaniju priliku, uz dugačke čizme na stiklu koje će vam dodatno pružiti toplotu na nogama.
  • Svedena klasika - kada se spomene klasika u glavi nam se pojavljuju odela, sakoi, mantili. Lako možete ukombinovati šorts uz bluzu i preko toga obući duži sako. Bilo da idete u grad ili na neku svečaniju priliku, bićete primećeni. Sako će dodatno izdužiti vašu liniju i upotpuniti celokupnu kombinaciju.