Prvi prolećni dani – kuda za vikend?

Prvi prolećni dani – kuda za vikend?

Proleće je divno doba godine. Vreme počinje da se zagreva, cveće počinje da cveta, i sve je sveže i novo. Savršeno je vreme da izađete napolje i uživate u svemu što ovo godišnje doba nudi. Evo nekoliko ideja šta da radite vikendom u proleće:

 ·        Idite na pešačenje – Topliji dani odlični su za istraživanje na otvorenom. Pronađite lokalnu stazu ili park i idite u šetnju. Možete uživati u svežem vazduhu i vežbanju dok uživate u lepoti prirode.

·        Posetite pijacu - Proleće je odlično vreme za posetu lokalnoj pijaci. Možete pokupiti sveže proizvode, cveće i druge namirnice. To je takođe odlična prilika za pružite podršku lokalnim poljoprivrednicima i preduzećima.

·        Provozajte se biciklom - Proleće je savršeno vreme da skinete prašinu sa bicikla i krenete u vožnju. Možete istražiti svoj kraj ili pronaći obližnju biciklističku stazu. Ovo zabavan i zdrav način da provedete vikend popodne.

·        Napravite piknik - Spakujte ćebe i grickalice i izaberite neki park, livadu ili brdo. Možete uživati u svežem vazduhu i suncu dok provodite vreme sa prijateljima ili porodicom.

·        Uradite prolećno čišćenje - Proleće je takođe odlično vreme da se pozabavite čišćenjem i organizovanjem kuće. Možete očistiti svoj ormar, očistiti garažu ili se pozabaviti bilo kojim drugim stvarima koje su na vašoj listi obaveza. 

Ovo je samo nekoliko ideja za početak. Kako vreme postaje sve lepše, a dani sve duži, postoji mnogo načina da na najbolji način iskoristite svoje vikende u proleće. Izađite napolje, probajte nešto novo, a u pauzi ne zaboravite na Wellness barove sa ukusom brusnice i borovnice, jer oni staju u svaki džep!