Wellness bar od jagode: Ključ za opušten dan i prilika za velike nagrade

Wellness bar od jagode: Ključ za opušten dan i prilika za velike nagrade

Kako biste u potpunosti iskoristili svoj dan i pronašli trenutke opuštanja, ne zaboravite na Wellness bar od jagode. Pored toga, na kraju teksta vas očekuje i jedna fantastična prilika koju ne smete da propustite.

 

Saveti za dan za uživanje:

  • Započnite dan uz Wellness bar od jagode: Uživanje u Wellness baru od jagode može da vam osigura energičan početak dana.
  • Pronađite vreme za pauze: Ne zaboravite na kratke pauze tokom dana. Prošetajte, duboko udahnite ili se prepustite trenucima tišine.
  • Popodnevna energetska doza: Za popodnevnu energiju i zadovoljstvo, okrenite se ponovo Wellness baru sa ukusom jagode.
  • Aktivnost za dušu i telo: Fizička aktivnost je ključ za osećaj vitalnosti. Bez obzira na to da li preferirate trening, biciklizam ili ples, budite aktivni.
  • Konačno odmor: Veče je vaše vreme za opuštanje. Uživajte u toplom kupatilu, omiljenom filmu ili knjizi, ali i uz Wellness bar od jagode.

 

Uživanju nema kraja! Pored ovih saveta za opuštanje, na našem Instagram profilu vas očekuje i uzbudljiv Wellness GIVEAWAY. Evo kako možete učestvovati i osvojiti nagrade koje će dodatno ulepšati vaš dan:

Vaša Wellness priča: Kreirajte kreativan Instagram story uz bilo koji Wellness bar. Podelite svoj trenutak uživanja ili osmislite jedinstven način da ga prikažete.

Označite nas: Obavezno nas označite koristeći @wellness_zvanicna kako bismo mogli pratiti vaše prijave.

Upotrebite Hashtag: Dodajte hashtag #WellnessBar kako bismo lako pronašli vaše priče.

Nagrade koje možete osvojiti su neviđene: Jedan bicikli, jedan električni trotinet i tri para rolera .

Osim ovih sjajnih nagrada, za sve koji podele priču sa našim NOVIM barom od jagode, spremili smo Wellness poklon iznenađenja! Konkurs traje do 30.09, a srećni dobitnici će biti objavljeni na storiju i obavešteni putem DM-a.

 

Pripremite se za Wellness barove i budite deo ove uzbudljive GIVEAWAY avanture! Vaša kreativnost može vas odvesti do fantastičnih nagrada!